Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the woocommerce domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/noorazinco/domains/noorazinco.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/noorazinco/domains/noorazinco.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
چرا لامپ هالوژن چشمک می‌زند؟ - صنایع لوستر نور آذین

چرا لامپ هالوژن چشمک می‌زند؟

اگر شما هم در منزل چند چراغ هالوژن داشته باشید حتما این سوال برایتان پیش آمده است که چرا هالوژن چشمک می زند؟ هالوژن‌ها نوعی از لامپ‌ها هستند که مصرف زیادی در تزئینات و نورپردازی منازل و اماکن اداری و تجاری دارند. در این مقاله قصد داریم تا با هالوژن‌ها و کاربرد آن‌ها آشنا شده و دلایل چشمک زدن هالوژن را بررسی کنیم.

هالوژن چیست؟

لامپ‌های هالوژن گونه‌ای متفاوت از چراغ‌ها هستند که درون آن‌ها رشته‌ای از تنگستن قرار دارد. درون محفظه این لامپ‌ها علاوه بر تنگستن مقداری عناصر هالوژن مثل ید و برم در کنار گازهای بی‌اثر وجود دارند. به زبان ساده ورود جریان الکتریکی به این لامپ‌ها باعث می‌شود تا تنگستن موجود در محفظه داغ شده و باعث ایجاد بخار شود. بخار به‌وجودآمده از تنگستن در واکنش با ید و برم نور تولید می‌کند.

استفاده از تئوری چرخش هالوژن تنگستن برای اولین‌بار در سال 1959 توسط شرکت جنرال الکتریک صورت گرفت. جنرال الکتریک به‌دنبال تولید لامپ‌هایی بود که بتواند آن‌ها را در خودرو استفاده کند، اما با دستیابی به این تکنولوژی توانست چراغ‌هایی تولید کند که علاوه بر خودرو در استادیوم و پروژکتورها نیز کاربرد داشته باشد. این تکنولوژی در سال 1970 با تولید حباب‌های مخصوصی که تحمل بالایی در برابر حرارت ایجاد شده توسط تنگستن داشتند، به شکوفایی رسید. امروزه برای تولید لامپ‌های هالوژن از تکنولوژی قدیمی استفاده نمی‌شود و صنعت‌گران تلاش می‌کنند تا بهره‌وری و کارایی این لامپ‌ها را افزایش داده و هزینه تولید آن‌ها را کاهش دهند. برای خرید لامپ هالوژن کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *